Tjänsteresa

Igår flög jag och mina kollegor till Vilnius för att att se hur vår back office jobbar. Det var studiebesök och workshops! Riktigt trevligt och roligt att hur de jobbar och jag älskar att man kan ha såna dialoger så att vi kan förbättra våra processer och samarbete. 
 
Det är faktiskt första gången jag flyger helt själv, utan familjen! Är så stolt att jag hittade överallt =) Mina kollegor och min chef var ju lite orolig, hehe... Jag har ju noll lokalsinne! 
 
Har haft en riktigt bra resa. Hotellrummet var gigantiskt och det var supertrevligt med badkar. Så lyxigt att ha ett eget hotellrum och stor säng! Sov riktigt bra inatt =) 

Servicen var dock katastrof överallt. Hotellets var dock ok, men taxi, restauranger och i butikerna var under all kritik. Igår fick vi bland annat vänta i 1,5 timme innan vi fick mat, 50 min för min kollega att få sin öl och 10 minuter för att få ett glas vatten. Det var inte ens fullsatt och vi var sex personer i sällskapet. Dessutom gav de fel information gällande maten och så var det generellt vart vi än gick. Lunchstället idag var inte bättre och på flygplatsen var ännu värre. Vi beställde in pommes med vitlökssås och sa att om vitlöksås inte fanns, skulle det gå bra med vanlig ketchup. Vi fick klyftpotatis med senap! 

Nu är jag i alla fall äntligen hemma. Barnen hade redan somnat och nu ligger jag här och slappnar av! Imorgon väntar mycket jobb. Min mail hann redan svämma över innan jag ens lämnade Sverige. Yikes!