Vi har fått nycklarna!!

Vilken härlig dag! Klockan 9 hade vi tillträde och klockan 10 kunde vi äntligen få komma in i vårt hus! Vilken känsla! Har varit så rädd att magkänslan inte fanns där längre, men det gjorde det ju!! Vi mötte upp våra kära hantverkare och gick igenom allt som ska fixas. Det ska målas om precis hela huset, då vi verkligen inte gillar den Stockholmsvita färgen. Nu ska det bli vittvitt med några fondväggar. 

Det ska platsbygga garderober och köksskåpen ska byggas ut osv. Det kommer bli kanonbra. Finns så mycket vi skulle vilja göra, men måste bo in oss lite. Förvaring var det viktigaste att vi fick gjort innan. Just nu är vår klädkammare bara ett tomt rum, likaså i barnens garderober. Finns inga hyllor eller nåt. 

Vi har nu i princip rensat ut hela vårt vindsförråd! Så skönt att det är fixat och så kommer i vi under varje helg flytta lite åt gången, för att slippa ta hela lasset på den riktiga flyttdagen. Vi kommer inte ha flyttfirma, för att det blev alldeles för dyrt utan rutavdraget. 

Nu är vi trötta, efter all flytt. Vi hann dessutom till MIO för att köpa en våningssäng, med madrasser och allt, till barnen!

Nu längtar jag tills vi kan bo där hela familjen =)