C H A N E L

När jag och Charlotta var i stan gick vi in på Chanel. Jag själv hade varit där två veckor tidigare för att kika lite och blev lite småkär i en väska, men kunde inte riktigt bestämma mig. Skulle jag ha en i svart eller i nude?! Den i nude var ju jättefin, men vågar jag ha en så ljus väska. Kommer ju inte våga använda den. Den här var även en storlek större än vad jag egentligen var ute efter. Jag hade ju redan två väskor i medium size och det jag helt ville ha är en större minibag. 

Fick sån beslutsångest och den här hade verkligen allt. Den var praktiskt, var rymlig, vägde inget och jag kunde ha kedjan i två olika längder. Ja, den var verkligen mångsidig, men ändå så tvekade jag om det var en sån här väska jag verkligen verkligen behövde. Charlotta fick vara smakråd. 
 
Hon valde först den ljusa och sen den svarta, men sen bad jag de ta fram en annan modell. De hade jag tittat på för flera månader sedan, men då var det absolut inte aktuellt att köpa en i rosa. Han tog fram den i en annan färg och jag blev helt såld. Både jag och Charlotta röstade ja, utan tvekan och så fick den följa med mig! 

Jag har nog aldrig skakat så mycket när jag skulle betala. Till och med skakigare än när vi köpte huset! Kan ni tänka mig, jag har blivit med Chanel på riktigt <3
 
Återkommer med en unboxinginlägg...