Fantastiskt helg & Mors dag

Har haft full rulle senaste dagarna, tänkte att jag skulle summera vad jag har gjort. 
 
I fredags fick barnen följa med oss till jobbet! Elion följde med Prinsen och William fick hänga med mig. Jag slutade tidigt, och gick när vi skulle äta lunch och efteråt gick vi till Prinsens jobb. Där var vi i några timmar och barnen hade riktigt roligt och fick klistra massa post-it-lappar på glasväggarna. De fick skriva på whiteboarden och bygga kojor. Oj, så trötta de var sen när vi kom hem efter middagen. 
 
Igår fick jag en liten paus i min vardag! Skönt att få ladda batterierna, vilket inte är så lätt ibland. Jag och min vän Jasmine ses lite då och då, men hinner inte alltid få umgås och prata då vi alltid har våra familjer med. Det blir mest att leka och springa efter barn. Tänkte att vi skulle få lite egentid tillsammans, så vi bokade hotell och lyxade med massage, god mat och massa tjejsnack =) Det var otroligt mysigt! Just det... vi fick lite feelling och gjorde en brazilian wax =)

Vi har ätit massa gott, shoppat, pimplat vin, druckit drinkar, fått massage och bara haft riktigt roligt. En välbehövd helg faktiskt!
 
Idag kom jag hem till min efterlängtade familj och har träffat en annan vän och hennes dotter som kom på besök. Vi har fikat och firat morsdag! Ja, en fantastisk helg har jag haft och vädret har verkligen varit på topp =)
 
Ser fram emot en toppenvecka! =)
 
 Elion ritar ett fint hjärta <3
 
Rita och skriva är på tavlan är roligt =)
 
Det står växthus för ... som de klistrade på postit-lappar på
 
Solsuffletten fick äntligen komma på och självklart solglasögon
 
Mycket sol... ända fram till kvällen...
 
 
 
Väntar på bussen tillsammans med allt det nödvändiga. Ja, jag behöver en hel resväska för en miniweekend =)
Favoritstället Raw =)
 
LIte utomlandsfeeling. Efterrätt och drinkar på Koh panang (stavning?)