Först var vi bara två <3

Jag och min Prins träffades 2004 och vi firar snart vårt tolfte år tillsammans. Det är svårt att greppa att det har gått så många år. Först var det bara han och jag och nu har vi två fina småprinsar i vårt liv. 
 
Elion har blivit så stor på bara några veckor! Han pratar massor och vi har väldigt roliga konversationer. Det är otroligt roligt att höra hans tankar och hur han ser på verkligheten. 

William har skolats in på förskoa sen tre veckor tillbaka. Det har gått oehört bra. På förskolan säger dem att han har varit bland de lättaste att ta hand om. Han har inte varit ledsen, följer rutinerna bra och är väldigt självständig. William har alltid velat bestämma och vill äta själv och gå sin egen väg. Tänk att båda barnen har börjat förskola redan. De är ju inga bebisar längre... 
 
Fick några bilder från en vän, nu i helgen. Bilderna är tagna bara nio dagar innan Williams föddes. De var här och hälsade på och tog några fina bilder på oss. Klockan var rätt mycket, och Elion var just då inte lika medgörlig och var väldigt skeptisk att bli fotad. 

Då var vi bara tre och en stooor mage. Nästan glömt av hur stor jag faktiskt var. Jag ångrar så oerhört mycket att jag inte tog fler bilder på min fina mage andra graviditeten. Exempelvis saknar ju de där vardagsbilderna i olika outfit, vinklar... bara för att dokumentera det hela. Man glömmer så himla lätt!
 
Mina Prinsar! Jag älskar Er mest av allt i hela världen! <3
 
 
Foto: Andreas Andersson