Bye bye skötväska!

Elion har varit blöjfri ett tag nu och är numera torr på nätterna också. Det känns jättebra! Vi tog allting i hans takt, när han var mogen för potträning osv. Tror att det blir mindre bakslag om vi låter honom bestämma. Tänk att någonting som är som naturligt som att gå på toaletten, kan göra en förälder så himla stolt! Första poopet i pottan var liksom WOW!!!! 
 
Nu behöver vi ju ingen skötväska längre. Insåg att det var så jobbigt att alltid släpa med Williams saker när man skulle gå ut med Elion osv. Ja, vi har ju vår skötväska alltid packad och redo, på så sätt glömmer man aldrig nåt. Så vi har dubbletter på allt, till båda barnen. Dessutom är det skönt att slippa den stora väskan. 

Nu har vi köpt två ryggsäckar istället! Jättefina är dem! Är så kär i dem. Så nu står de redo för utflykter med barnen! Som imorgon. Imorgon ska jag och Elion på bio igen, så då tar vi bara med hans väska. Vi har hans vattenflaska och nåt ombyte med oss. Han är fortarande liten och man vet faktiskt inte när olyckan är framme, så det är bra med lite beredskap. 
 
Åh så stora barnen börjar bli. Elion blir mer och mer självständig och William är ju ingen bebis längre! Ja, och jag ska snart börja jobba... nästa vecka, gaaaah!!! Hur ska det gå??? 
 
 
Väska från blafre. Finns på bland annat babyshop.se