Första & Andra advent

Jag älskar verkligen julen! Det är så himla mysigt med all julbelysning och hela huset bara inger en sån härlig stämning. 
 
Förra lördagen åkte vi in till stan för att hälsa på tomten och lämna in barnens önskelistor. De hade verkligen sett fram emot det. På söndagen bakade vi lussekatter och hade vår första adventsfika. Tråkigt nog blev stora killen sjuk. Sen fick William feber. Elion har varit väldigt sjuk med hög feber sedan förra helgen och har fortarande någon grad för mycket. Det här är nog första gången barnen har varit sjuka mer än fem dagar, allt som allt. De är så sällan sjuka att den här gången var det verkligen jobbigt för oss alla. 
 
William är fortfarande dålig och febern går upp och ned. Hoppas att han mår bättre snart. Elion som har till och från varit okontaktbar pga trötthet, är äntligen på benen och börjar längta efter sina kompisar. 

Idag firade vi andra advent och barnen har varit glada, trots att William har varit hängig stundvis. Det har fikats och myst massor. Jag och William har spelat massa spel medan Elion har fortsatt med sitt Lego-bygge och programmering. Nu har han plockat isär roboten och byggt en katt istället. Så himla söt. Vi har flaskmatat den och gosat med den. Den älskar att bli kliad =)
 
Varje kväll gör jag i ordning en present och stoppar i deras julstrumpa. Detta istället för att ordna en julkalender. Hade verkligen inte tid att komma på 48 presenter... yikes. Nu planerar vi julfirande hemma hos oss. 
 
 Önskar er alla en mysig andra advent!
 
På NK kunde man hälsa på tomten
 
"Jag ska gå fram själv", lät det först... en gubbe med skägg är lite läskigt trots allt =)
 
Sååå gott med nybakade lussekatter
 
Vår fantastiska julgran! 
 
Specialbeställde julgranskulor till barnen... 
 
 
Idag tog vi bort bilspelet och det blev lite mer cleant i vardagsrummet, men såå roligt vi har haft med spelet. Det har hittats på massa roliga regler och vi har spelet massor. Verkligen en hit!