Profylaxkurs - Check

Igår och idag har vi varit på profylaxkurs. Det var otroligt bra och lärorikt. Har fått med mig massa bra informtion, tips och övningar inför förlossningen. Trodde först att profylax endast handlade om hur man skulle andas, men det var så mycket mer än bara det. Fick verkligen valuta för pengarna! Kursledaren var verkligen toppen och alla paren som var där var hur gulliga som helst. 
 
Det var jätteroligt att jag och min Prins fick göra någonting praktskt tillsammans. Han fick verkligen bra med stöd och tips på kursen. Kan verkligen vara jobbigt för honom att känna sig hjälplös och lost när jag ligger där med mina krystvärkar. Nu är vi så himla peppade. Vi kommer vara ett superteam och klara av det här galant!!!! 
 
Känns jättebra att ha varit på både förlossningsföreläsning och profylaxkurs. Nu är det "bara" förälrautbildningen kvar. Ska bara låta allting sjunka in lite mera och förhoppningsvis kommer jag känna mig riktigt väl förberedd inför förlossningen. Ibland blir det inte som man har tänkt sig, men att vara förberedd så har vi i alla fall gjort allt vi har kunnat =)
 
 
Tittar på Knodds kläder lite då och då, och längtar lite mer för varje gång