Det här med prioriteringar

Ja, bloggen har tyvärr inte legat på topplistan gällande prioriteringar. Jag vill så gärna blogga oftare! =)

Nåväl, vad har hänt sen förra inlägget. Ja, massor! Vet inte riktigt vart jag ska börja, men gällande mig själv så går det riktigt bra på jobbet. Jag trivs väldigt bra och det känns verkligen bra att ha hittat balansen mellan familjen och jobbet. Jag jobbar fortfarande 80% och det fungerar bra. Prinsen min ska tillbaka till sitt jobb efter sommaren, så vi håller på att anställa en barnflicka/barnvakt som kan hämta på förskolan några gånger i veckan. Vi har hittat en tjej hittills som vi tänkte se om hon fungerar med barnen. 

Jag och min Prins firade vår 12årsdag i april och i juli firar vi vår sjunde bröllopsdag! Min kära Prins har överraskat mig med att boka biljetter till Beyonce. Jag kom hem en dag och insåg att jag totalt glömt bort att det har varit biljettsläpp, och då fick ju han avslöja sin hemlighet! Fin han är <3 
 
Barnen har varit sjuka i omgångar och förhoppningsvis blir det bättre nu till våren och sommaren. De börjar leka med varandra mer och mer och det är så underbart att se. William har utvecklats massor! Han pratar verkligen hur mycket som helst och det går att hålla korta konversationer och dessutom har ha börjat sjunga massor. Förut kunde han "bara" fylla i medan jag sjöng. Nu kan han flera sånger från början till slut. Ibland tar han fram sin lilla gitarr och så sjunger exempelvis på Lilla snigel eller ABC (på engelska). Han kan räkna till fyra och kan alla färgerna =) Det är så himla roligt =) Han är som en svamp och härmar allt vi säger och allt Elion gör. 

Elion har blivit stora killen och älskar att berätta att han är stor och är tre år. Det bästa är väl att han kan bestämma över William. Tror han i alla fall. Häromdagen fick han följa med till jobbet och det gick hur bra som helst. Jag var på möten och ringde samtal och han roade sig själv på egen hand bredvid mig! 

Det som går mindre bra är väl träningen! Jag har just nu ingen karaktär och äter onyttigheter och slarvar med träningen. Blir alltid så när jag har varit sjul eller haft mens. Jag måste vekrligen skärpa mig! Måste hitta motivationen och inspirationen igen! Tänk att jag aldrig har varit sockerberoende tidigare. Det kom med andra graviditeten och har bara fortsatt! 

En liten uppdatering blev det allt idag! Nu ska jag shoppa sneakears! Ser fram emot att knalla runt i ett par vita, sköna sneakers till våren =) Några tips?