Catching up

Oj, Maj har verkligen varit en intensiv månad. Vi har hunnit med hur mycket som helst, men ändå är det så mycket kvar på vår to-do-list. Här kommer det en liten kortare sammanfattning.
I slutet på april åkte jag till Kalmar för att träffa lilla Jamie. Så söt bebis! Han somnade hos mig flera gånger och det var ju så himla mysigt. Lilla lilla <3 Tog honom på natten, för att Mela skulle få sova lite. Sedan kom Kim hem och tog över. Jag är verkligen inte van vid att hålla en bebis i flera timmar. Han vägrade att låta mig sitta ner och där kånkade jag bebis =) Hur supermysigt det än må va, så känner jag verkligen inte att jag vill börja om igen. 
Jag och Prinsen har varit på date night. Det blev middag och Darin-konsert! Fantastiskt bra! Så längesen vi gjorde någonting tillsammans. Älskade Prins! Detta måste vi försöka göra lite oftare. 
Barnen har också varit på konsert. De hade avslutning på gympan och det firades med avslutningskonsert. De fick se Samir och Viktor. Så glada kids, hoppade och dansade =) 
 Försöker preppa inför sommaren ocn inser att vi förmodligen inte hinner med allt. Vi har i flera veckor planerat att bygga mur för att höja upp vår slänt. Det var så jobbigt med jordras hela förra sommaren och i år kände att detta måste prioriteras. Jag är så velig och det är så svårt att välja. Jag vill bara att någon ska ge mig en bild på slutresultatet, så jag bara kan säga "ja, gör så". Istället mäter vi, åker runt och kollar på sten och googlar massor och får ingen bra helhet. Hittade dock superba murbyggare som hjälpte oss massor. Vi byggde lite åt gången och modifierade om muren flera gånger, tills det verkligen kändes bra. 
Nu är muren klar! Fantastiskt fint blev det! Och ingen mer jordras plus att vi äntligen kunde planterar. Tidigare var det sån stor sluttning att det inte gick att komma åt utan att rasa ner med jorden. Vi har hunnit plantera lite och hoppas att få tid till det nästa helg igen. 
Just nu är vi i stort behov av en dynbox, sommarmöbler och solskydd av något slag. Har kollat på massa olika platser, men måste se det live och det tar sån tid att åka runt och titta på saker. Allt måste måttbeställas till huset, vilket blir lite kämpigt att få tid till det. Skulle så gärna vilja ha markiser i år, men det får nog vänta tills nästa trots allt. 
För övrigt så är det mycket på jobbet som vanligt. Jag är klar med min kurs och har haft pitch-presentation på det. Sååå roligt. Nu ska vi ta det vidare till ledningsgruppen, får se hur det går! Drömmen är att få jobba med detta på heltid. Det går annars upp och ned på jobbet. Känner att jag saknar utmaningen i min roll. Blir dock väldigt roligt när kunder visar uppskattning med både blommor och choklad. 
 Annars är barnen glada! Cykla och fotboll är det som gäller just nu. William fick en ny cykel från mina föräldrar och Elion fick då uppgradera sig till en med enbart handbroms och 7-växlar. Han är sååååå lycklig! Så skönt att de kan cykla. Nu har även jag skaffat mig en cykel och vi cyklar hela familjen. 

Nu planeras det kalas och semester. Just nu planerar vi dock på att bara vara hemma och ta det lugnt, men några små resor till nära och kära. Älskar vårt hus och vill likt förra året, bara vara hemma =)
BLommor och choklad  från en nöjd kund =) 
 
Mycket positiv feedback efter vår presentation
 
 Vår fina mur <3
 
 
William älskar att pussas, kramas och gosas <3