Ont i mammahjärtat

Elion har varit en frisk liten kille tills nu. Skyller på dagisbaciller. Först var han förkyld och i söndags fick han feber. På kvällen hade han svårt med andningen och det hela slutade med att hela gårdagen var vi på barnakuten på Astrid Lindgrens barnsjukhus. 
 
Elion var så snäll och duktig hela dagen, trots att han mådde dåligt. Det var lite läskigt att få syrgasmask och ännu jobbigare var alla mediciner som skulla tas. Till och från var han ändå glad och ville springa runt och leka, men han blev väldigt trött och hängig kring lunchtid. Han brukar ju sova middag då, men kom inte riktigt till ro där på sjukhuset. Han sov i 30 minuter och efter det började han nog längta hem.  
 
Det gör så ont i mammahjärtat att se honom må dåligt och då är det verkligen jobbigt att vara mamma. Känner mig så himla hjälplös. Vill ju bara göra så att han mår bra igen! Det jag kan göra är att bara ge massa närhet och kärlek. Dock vill jag klona mig själv, då båda barnen vill ha mamma samtidigt! 

Det blev en lång dag igår, men vi slapp ligga över natten, eftersom medicinen som vi fick hjälpte och den skulle hålla i sig i 24 timmar. Det verkar som om han mår bättre idag. Febern har gått ner och han andas mycket bättre. Rösten är nästan tillbaka. Ja, han var så himla hes och tappade till slut rösten. Kunde inte ens få fram nåt ljud när han grät. Idag har han till och med sagt några ord. Däremot är han lite trött och lite ledsen. Det jobbiga är väl att han inte vill äta. Det som går ner är några få makaroner, Piggelin och äpplen. Stackars liten! Men när man är sjuk så får man göra som man vill =) Det ordnar sig nog det med maten =)
 
Det verkar som om han har fått falsk krupp. Det är inget farligt, men självklart är det jobbigt att inte kunna andas bra. Det var så himla läskigt när han inte kunde andas och vi var oroliga över att han skulle sluta andas. Man såg verkligen hur han kämpade och hur det bara blev värre och då åkte vi genast in. Hade kontakt med sjukvårdsupplysningen hela natten och de tyckte också att vi absolut skulle åka in. 
 
Som tur funkade medicinen. Vi får se hur han mår i eftermiddag, då medicinen inte längre verkar. Hoppas verkligen han repar sig snart, min älskade Plutt!! Mamma Äskar Dig!