Nya tankar & en spännande måndag

Förutom en gosig fredag, hade vi en underbar mysig lördag med Jasse och Alex! Det var så längesen vi träffades och jag hoppas att det inte dröjer lika länge till nästa gång =) Så helgen har varit alldeles great, förutom söndagen då jag vaknade upp med söndagsångest. Fastnade i långa tankar, men som tur var slutade kvällen med positiva tankar =) Jag är lite otålig just nu, finns så mycket som jag ser fram emot! Söndagen slutade alltså bra och idag är jag lika lycklig igen!

Idag höll jag i vårt morgonmöte för att vår teamcoach inte var på plats. Det var spännande =) Hoppas det kommer fler såna tillfällen =) Dagen började på topp, men fastnade i ett låååångt och skitjobbigt ärende. Det var inte kul för fem öre. Det var så krångligt och allt var bara konstigt. Tur att jag fick hjälp med det, innan jag slutade för dagen. Det var ju en kort dag på jobbet idag, slutade redan vid 15.30. Mötte upp fina Lisa, åkte hem till mig. Ja, det var då jag upptäckte att jag hade glömt mina nycklar. Fick ringa till Prins som fick packa ner sitt jobb och åka hem för att öppna åt oss. Snällaste Prins =)

Detta var då en kort update om helgen! Nu ser jag fram emot resten av veckan, ska träffa många många fina vänner =) P U S S P U S S


Bjuder på en sötsur bild på Misse