Vi älskar vårt nya hem

Vilken intensiv månad. Det har varit vabb strax innan julledigheten och jag har haft sjukt mycket att göra på jobbet. Nu kommer jag att hoppa in under mellandagarna för att ta igen lite. 

De sista dagarna i lägenheten var väldigt mysigt, trots att vi bodde i flyttlådor. Vi hade knappt några möbler kvar, förutom vår säng, matbordet, tv-bänken och barnens två skåp i lekrummet. Vi fick sitta på en stor uppblåsbar madrass, när soffan blev hämtad. 

Flyttdagen var riktigt jobbig, då det var bara jag och Prinsen som flyttade. Vi fyllde släpet två gånger, vilket var väldigt skönt att det inte blev fler vändor fram och tillbaka. Svärmor och hennes man kom efter lunch och hjälpte till några timmar. Det var riktigt tungt att flytta vår säng, men så skönt när den äntligen var på plats. 

När barnen kom hem till vårt nya hem var de så lyckliga över att se alla deras saker. Elion blev så glad när han såg hans stol vid matbordet =)

Det är så himla så mycket här hemma och det var riktigt mysigt att fira jul här! Det känns väldigt hemma redan och barnen älskar att vara här. 

Det har verkligen hänt något med barnen. De har sovit hela nätterna och INGET barn har sovit i vår säng. I vår gamla lägenhet har de alltid varit mörkrädda. De vågade inte ens gå från sitt rum till vårt rum, fast det låg intill varandra. När de var i vardagsrummet vågade de inte gå till våra rum, utan att det var tänt överallt. Numera springer de mellan över- och undervåningen helt utan några problem. Varje morgon vaknar de och leker själva och går gärna ner till undervåningen. 

Nu ska vi se hur det går med inskolningen och skolstarten till förskoleklassen för Elion i höst <3
 
Mina Prinsar på den uppblåsbara madrassen och läser godnattsaga (som vi gör varje kväll, fast den här kvällen var det verkligen annorlunda). 
 
Barnen älskar sina tomtekläder och här gosar de i vår nya soffa som de älskar massor
 
Barnen leker i sina nya t-shirtar som de själva har valt
 
Just nu är det Marcus och Martinus som gäller
 
 
Dagen efter flytt, hade vi våra vänner över på middag! Vi lagade skaldjurssoppa för första gången =) Mumma =)
 
Mysbelysning
 
Julstämning! Älskar vår nya julgran! Vi har nästan 3 meter i takhöjd och kan äntligen ha en högre julgran än vår förra.