Mysig helg & bebisgos

I lördags har vi varit på kalas. Martins kollega (de började på Centigo samtidigt) fyllde år. Förra året i november, strax innan Elion kom till världen var vi hemma hos henne på inflyttningsfest. Då var det en liten bebis där på tre månader. Nu ett år efter, så har hon själv fått barn och det var säkert tio andra barn där. Tänk så annorlunda det blir på bara ett år! 
 
Elion hade jätteroligt med sina nya kompisar! Roligast var vår present till lilla Hedda (Martins kollegas dotter). Så söt och go hon är! =) 
 
Fick inte nog med bebisgos, så i söndags åkte vi till våra andra vänner som nyligen har fått en bebis. Så himla söt! Bara fem veckor gammal. Tänka sig att Elion har varit så liten en gång i tiden. Tiden har gått alldeles för fort! Elion var dock inte lika intresserad av bebisen som vi var. Han visade heller inga tecken på att han skulle vara svartsjuk eller något. Kanske för att han var upptagen med att det var en liten hund där. Elion älskar djur!
 
Nej, vi har inte fått nog av bebisgos. Har en vän till som nyligen har fått barn. Så i helgen ska vi få gosa med en annan bebis =) Yay!!!
 
Det här är i alla fall min bebis, mycket större än de andra som vi har träffat, men ååååh så mysig han är!