En trött plutt igårkväll

Igår hade vi en riktigt rolig dag, jag och Elion. Vi lekte massor och han hade superroligt i sitt babygym. Trodde att han skulle bli väldigt trött av allt lekande, men han var pigg under hela dagen. Fick dock honom att sova lite  fram mot middagstiden.
 
Han var vaken med oss hela kvällen och man märkte på honom att han blev trött. Annars brukar han sova en stund på kvällen. Strax efter 22 gick vi till sängs. Nuförtiden nattar vi honom mellan 22 och 23. Förut gick vi i säng strax efter 23. Vi går alltid upp så sent som 10-11 när vi går och lägger oss efter 23. Dessutom kan vissa dagar vara svårt att få honom att somna och då kan klockan plötsligt bli klockan 01 när han väl somnar. 
 
Igår var han verkligen supertrött. Vi gick till sängs strax efter 22. Vi gör hela nattningsrutinen; byta blöja, sjunga lite, sätta igång nattningsmusiken, ammar och så brukar han somna. Igår så somnade han direkt, när jag tog upp honom i famnen. Lade ner honom i sitt babynest och han vaknade inte av det. Ja, sen sov han hela natten... vaknade som vanligt två gånger för att äta lite (somnade om lätt båda gångerna). 

Han är verkligen en supersnäll bebis, så snäll att han faktiskt låter oss sova på nätterna =)
 
Såhär glad blir han när jag sjunger för honom! Extra glad om det är hans favoritsång!