Äntligen hemma med vår finaste =)

Ja, som ni har märkt har det varit väldigt tyst här på bloggen och jag antar att ni redan har räknat ut varför. I tisdags, den 20 november så gick vattnet! Många många timmar senare, den 22 november klockan 01.55 kom äntligen vår efterlängtade Elion ut till oss =) Han kom nio dagar för tidigt. Jag hade ju siktat på den 25 november och hade på känn att jag inte skulle gå över tiden =) Vi är så lyckliga!!! Alla dessa känslor... det går inte att beskriva i ord!!! Blir även så rörd över alla som har grattat oss och alla ni som har gett så fina presenter och gulliga kort till Elion!!! STORT TACK!!!!!
 
 
Det känns verkligen superskönt att äntligen få vara hemma. Vi mår bra allihopa, bara lite trötta. Kändes väldigt konstigt att åka bil hem med Elion i babyskyddet, men vilken härlig upplevelse. Eftersom vi var på BB så länge, hinner det bli som en bubbla. Allting kändes ganska overkligt. Nu är vi hemma och det är som att komma till verkligheten igen - en mycket bättre verklighet - Vi har Elion hos oss nu!
 
Vi har inte sovit så mycket. Jobbigast är det nog för min Prins, som inte har alla dessa hormoner i sig. Ändå har han orkat med allting och vilket enormt stöd jag har fått under hela förlossningen och tiden efter det. Jag får berätta om förlossningen en annan gång. När jag känner att det finns mer tid att skriva =)
 
L O V E
 
Mamma Sessan