Stockholm


 
I helgen var jag i Stockholm. Utbildningshelg! Det var jätteroligt och superhärligt att få sova på hotell. Frukostbuffén var himmelskt.

Förutom utbildning var vi på trevliga kvällsaktiviteter. Vi var bland annat på Boulebar och spelade boule. Mitt lag vann två matcher av tre. Jag är helt förundrad att jag var så träffsäker flera gånger. Jag har lärt mig dansa salsa... jag som verkligen är jättedålig på pardans! Otroligt nog gick det jättebra i lördags, när vi var på La Isla och blev instruerad. God mat och helt underbara människor. Jätteroligt att träffa alla igen. Fick dela rum med Emma igen! Haha, det var kul... Vivienne ska snart gifta sig OMG. Roya och jag körde vår bootydance och var allmänt galna i lördags... 

Har jobbat sen jag kom hem från Stockholm och gått i skolan. Har inte haft så mycket, som vanligt... Sanna har flyttat, blääääääää... saknar redan! Vi hann iallafall ses i torsdags. Mela var oxå med! Blev ledsen i ögat... blir så bölig när sånt händer! Men snart, snart ses vi igen. 9 mars here we come!!!

Ikväll ska jag äntligen få träffa Soppi. Alltför längesen vi träffades senast. Har inte hunnit bara sitta hemma och prata som vi gjorde massor förrut.

I helgen, på lördag ska vi till Suze... 25års kalas! Ska bli glammigt och roligt! Weee!!!

Nej, nu ska jag läsa lite bok innan Soppi dyker upp....