♥ Köra bil till skolan idag

Idag ska jag köra bil till skolan. Lånade skolans bil över helgen och den ska lämnas tillbaka idag. Jag som knappt hittade hem igår från Tornby och ska själv köra till skolan. Undrar hur det går. Jag har verkligen kass lokalsinne, tro mig! Jag är katastrof på att hitta...

När vi skulle lämna Sanna på sjukhuset och Mirre skulle skjutsa mig vidare till skolan, hittade jag inte. Mirre hade tydligen aldrig åkt till universitetet. Vi fick liksom först åka hem till mig och sen fick jag hitta därifrån. Jag har ändå åkt buss hundratals gånger hemifrån till universitet, jag borde ju hitta tycker man.

Det enda jag kunde säga var att vi skulle åka genom malmslättsvägen så vi skulle komma ut på Valla-rondellen, sen mot Ryd! Men det är ju helt fel, vi skulle ju inte mot Ryd... missade skylten Universitetet. Haha... vilken katastrof. Vi kom till McDonalds i Ryd och fick vända, sen gick bra!

Det blir roligt idag, men jag måste ju hitta... i slutändan =)

En liten uppdatering (kl.14:37)

Jag kom faktiskt iväg till skolan utan några som helst problem. Jag satte mig i bilen, blinkade ut och körde iväg. Hittade faktiskt till universitet och är jättestolt över mig själv. Visst att jag har dåligt lokalsinne, men när det verkligen krävs att hitta rätt, så gör jag nog det =)

Parkerade på världens minsta parkering, med en bil som var parkerad rätt så tätt intil linjen. Jag körde ju i största vanen i stan. Fyrkantig stor sak och den var fan inte lätt att parkera med, men efter att ha kört backat kört backat så lyckades jag att parkera och inte kvaddat den andra bilen...

Nu är Sessan jättenöjd och ska fortsätta med grupparbetet! Rasten är snart slut!

♥Puss Puss♥