Första dagen

Idag tog semester slut och det var dags att gå till jobbet igen. Barnen gick till förskolan idag. Så glada de var! Trots att de var lite motvilliga i morse, men insåg snabbt att det ändå skulle vara roligt. De såg fram emot det på vägen dit och har haft en väldigt bra dag. 

Tycker att det är skönt att de får mjukstarta på förskolan, nu när det är färre barn. De hinner anpassa sig till rutinerna igen och få mycket uppmärksamhet. 
 
För min del har det varit en mycket lugn dag. Det var jätteroligt att få träffa mina (en del av de i alla fall) fina kollegor. Hela dagen gick åt att rensa mail. Det kommer troligtvis bli en lugn vecka. Ska bara jobba i två veckor och sedan går jag på en veckas semester. Egentligen skulle jag ha vara ledig de här två veckorna, men jag och mina kära kollegor valde laget före jaget. Vi är många småbarnsföräldrar och valde att inte ta ut föräldradagar, utan vi pysslade ihop semesterdagarna istället. Tycker att det är så taskigt att ta ut sina föräldradagar bara för att chefen inte kan neka en om man ansöker två månader innan. Hade vi alla gjort det, skulle de kollegar som inte har barn, aldrig få gå på semester på sommaren. 
 
Det var verkligen skönt att komma tillbaka på jobbet och det nya kontoret. Jag börjar installera mig på min nya plats. Ska bara få lite mer ordning på mina saker =) Jag älskar print release, vilket gamla Sergel inte har haft. Ni som inte vet vad det är, kan jag berätta att det är en skrivarfunktion. Man trycker på "skriv ut", som vanligt. Dock skrivs det ut när jag blippar mitt personalkort på skrivaren. Så mycket bättre och så många träd vi kommer att ha räddat =)
Önskar er en fantastiskt fin vecka =)
 
 Från vår fotosession ute vid Gåshaga brygga