Tillbaka till skrivbordet

Då har jag jobbat i snart två veckor. I början kändes det väldigt konstigt. Första dagen var det mycket blandade känslor, och jag började nästan toklipa när jag lämnade hemmet. Pojkarna verkade ta det lite bättre, då jag hade förberett dem för det här i några veckor. Båda vinkar glatt när jag ska gå iväg. 
 
Det var väldigt mycket att ta in och ta igen framförallt. Har ju varit borta från mitt jobb i tre år. Mycket har förändrats. Det var lite småläskigt i början och herregud vad det är mycket jag har glömt. Sakta, men säkert börjar vissa bitar i alla fall komma tillbaka. 

Har mitt första kundmöte imorgon, men just nu ligger jag hemma med feber. Får se hur det går... så typiskt. Hela familjen har varit sjuka nämligen. Vabbade min första vabbdag i fredags!
 
Det är så härligt att komma hem. Jag är hemma rätt så tidigt. Klockan fyra så öppnar jag dörren och möts av två jätteglada sötnosar som springer in i min famn och säger "Heeeeeej, maammaaa!!!!". Så mycket kärlek. Första dagen så grät jag floder när jag kom! Hade ju saknat dem så himla mycket. 

För Elion har det inte varit en så himla stor förändring, då han går ju till förskolan 45 minuter efter att jag har gått i väg och så är jag redan hemma en timme efter att han har kommit hem från förskolan. William sover rätt länge efter lunch, och verkar inte ha ett jättebra koll på det här med tidsperspektiv än. 
 
Jag trodde att jag inte skulle trivas på jobbet, men än så länge så känns det väldigt bra. Tredje dagen så kände jag, wow, det här var faktiskt roligt och jag började se fram emot att gå till jobbet. Herregud, va lugnt det är på jobbet!! Trots att det är mycket hela tiden, så är det ingenting i jämförelse med två småttingar som ständigt vill ha ens uppmärksamhet. 

Jag får ju faktiskt gå på toa i fred och äta i mitt eget tempo! Det är väldigt lyxigt! Däremot att sminka sig varje dag, fixa håret och gå i high heels och kavaj känns fortfarande rätt ansträngande, men visst känner jag mig väldigt snygg och professionell varje dag =)
 
Hade ju min första helg förra helgen! Det var efterlängtat! Min första riktiga helg!! Annars är ju det i princip helg varje dag, då jag inte jobbade. När Prinsen jobbade så såg vi också fram emot helgen, för att han skulle vara hemma med oss, men nu har jag han ju varit hemma sedan april. 
 
Nu hoppas jag att jag blir frisk snart, så jag kommer in i det här med jobbet lite mer =)