Underbar vecka

Den här veckan har varit helt underbar! På jobbet hade PR-gänget (vi) vunnit en tävling mot kundtjänsten och vi blev firad på kontoret. Riktigt rolig kväll med fina kollegor! 

I lördags var vi på loppis och sålde massa leksaker och kläder till barnen. Mina föräldrar har ju köpt så himla mycket leksaker som barnen nu inte längre leker med. Vi hade med oss tre stora flyttlådor. Nu i efterhand tänkte borde vi ha haft mer grejer. Det var sjukt mycket redan, men nästan allt blev såld första timmen. Det som inte blev såld var ett par sandaler, någon leksak och några tröjor. Till och med två udda glas från Kosta Boda blev sålda =)

>Barnen hade jätteroligt och vi var smarta som tog med oss vår vagn! Barnen åker inte vagn längre, men nu har vi köpt en cykelvagn (som vi ska ha som promenadsvagn) att ha med till Kolmården. I den satt de och vilade bra i skuggan och åt mat. Annars var de med och sålde eller hittade kompisar från de andra loppisborden. 

Idag har vi röjt i trädgården. Har krattat på gräsmattan igen och hoppas att vi kan liva upp den igen. Stora delar ser helt ok ut, men efter en hård vinter blev den lite ledsen på vissa ställen. Jag har resnat på all ogräs på slänten och försökt att ta bort lite jord som har rasat lite under vintern. Nu ska vi bara fundera på vad vi vill göra med den.  Är väldigt nöjd med dagens insats i alla fall, trots allergi och astma! Nu har jag tagit en ipren i förebyggande syfte, då jag bör få väldigt ont i armen i kväll och imorgon, haha....  Barnen har haft det väldigt roligt med grannbarnen och sprungit ute hela dagen.

Sedan ställde vi ut vår nya grill och det blev grillpremiär! Yay! Nästa vecka kommer våra utemöbler och då kan vi snart äta ute också! Längtar! 

Det är så mycket som står på listan och det går verkligen inte att göra allt. Som det här med slänten. Tror nog att vi bara sår lite blommor. Är inne på att bygga upp släntan, och kör lite murgröna varvat med perenner. Vet bara inte hur man sår perenner och plantera 100 st har vi inte tid med just nu. Det är så mycket som behöver köpas, t ex dynboxar! Bara en sån grej har tagit oss flera veckor, då vi inte har lyckats hitta något än... 

Nåväl... helgen är inte slut än och snart kommer Prinsen hem med glass =) 
 
Kom å köp =) 
 
Min lilla plutt! Kolla in hans fina hår =)
 
Elion tycker att han är så cool
 
Vår nya vagn
 
Mina blommor växer så fint! Första gången jag har planterat ju =)
 
Älskar vårt hus
 
Kommentera inlägget här: