Välkommen 2018!

Blickar tillbaka vad som har hänt under 2017! Vilka underbara minnen! Här är några highlights från året som har varit:

Jag har varit på massa hotelläventyr, som har inkluderat fina vänner med egen tid. Det sista äventyret var på Grand hotel, wow vilken svit vi fick! =) 

Jag har tillbringat tid med nära och kära, både hemma i Stockholm och i Kalmar!

Jag har fått se Danny Saucedo TVÅ gånger! Vilken upplevelse båda gångerna!!

Åkte till Kalmar och överraskade bästa vännen Mela som fick sin möhippa dagen innan hon skulle gifta sig! Är så tacksam för att jag har fått vara med på deras vigsel, så himla fintm intimt och känslosamt! 

Kolmårdenresan med barnen var en fantastisk upplevelse. Barnen var ju lite äldre den här gången och det var första gången då alla var med på riktigt och kunde uppskatta hela resan tillsammans.

Vi åkte utomlands, till Barcelona och det var första gången vi flög med barnen! Det var verkligen att komma ur våra comfort zone! 

Jag reste utomlands med jobbet! Det var första gången jag flög "själv"! Ännu ett steg utanför min comfort zone!

Jag klippte mitt hår - kort! Det var verkligen läskigt när jag väl skulle klippa av mig så mycket hår, men så himla bra det kändes efteråt!!

Vi har köpt ett hus - i en annan kommun! Det här med att flytta från Lidingö har verkligen varit en berg- och-dalbana av känslor. Det har varit lyckorus blandat med kvällar där jag har brutit ihop. Det har känts otroligt jobbigt vissa dagar, men samtidigt var det väldigt skönt med att få börja om på en ny kula. Flytten skulle göra vårt liv så mycket bättre på många sätt! Nu när vi äntligen har kommit på plats, känns allting väldigt rätt!

I år vill jag gärna fokusera mer på träningen! Vill så gärna bli starkare och orka mera!

Jag ser fram emot att se barnen utvecklas ännu mera och det ska bli så spännande att följa Elion när han ska börja förskoleklass i höst 

Jag vill träffa mina vänner mer och jag vill träffa mitt lilla Gos LillZ ännu mer i år! 

Finns så otrolig mycket att se fram emot! Så jag tvivlar inte på att mitt 2018 kommer att bli minst lika fantastiskt som 2017! GOTT NYTT ÅR!!! 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: