Vi har blivit med soffa

Det här med inredning är ju så himla roligt! Vi är väldigt överens om vilka färger som ska vara den röda tråden i hela huset. Vissa delar av huset ska vi inreda när vi har bott in oss lite. 

Vi kommer inte ta med vår väldigt slitna soffa, och vi har varit på jakt efter en ny soffa i flera månader. Till och med innan vi visste att vi skulle flytta. Har åkt till MIO flera gånger och andra möbelvarhus. Ingen soffa har känts perfekt. Hittade en på MIO som kändes ok. Vi ville ha med cozy-hörn och skippa divandel plus att det skulle vara en soffa med stora ryggkuddar. Det var check på allt, förutom att den inte gav oss den rätta känslan. Den var skön, men inte wow. 

I lördags, åkte vi utan barnen till ett ställe på Nacka Forum. Det har inte varit så lätt att prova soffor med barnen. Den här gången valde vi att åka själva, vilket var ett superbra beslut. Den andra soffan vi tittade på, kändes bara helt rätt! 

Det var då vi insåg vad som har känts fel tidigare. Vi vill ju egentligen bara ha en snygg och speciell soffa och alla vi tidigare har tittat på har varit alldeles för tråkiga och neutrala. Nu gick vi all in och valde en soffa på magkänsla. Är så kär i den här soffan och den kommer vara så cool i vårt nya vardagsrum. Vi diskuterade om vi skulle tröttna på den då den är annat än neutral, men oftast är ju de speciella och unika sakerna som man aldrig tröttnar på =)
 
Vilken färg tror ni att vi har valt? Ja, visst är det coolt med sammet =) =)
 
 
 
Kommentera inlägget här: