Prada crossbody camera bag

Jag var inne på Saint Laurent, som jag hade längtat! Vilken besvikelse. För det första måste jag säga att servicen i Barcelona var under all kritik. De hälsar knappt och ingen som kommer och hjälper en. Gick in på Hermes, och det var bara vi inne i butiken. Alla som jobbade verkade vara upptagen med att prata med varandra.

Som sagt, äntligen var jag inne hos Saint Laurent. De hade inte deras lilla camera bag inne, den som jag vill ha. Däremot fick jag klämma och känna på blogger bag. Den var otroligt söt, men sååå liten den var. Dessutom var bandet alldeles för långt, precis som jag anade. Jag tycker ändå att den var otroligt snygg och hade säkert köpt den om expediten hade gett bättre service. Hon lämnade mig med väskan och kunde inte svara på en enda fråga, sedan gick hon för att komma tillbaka och undrade om jag ville ha väskan. Jag tackade nej och gick därifrån. 

Nu har jag hittat en från Prada! I storlek är den nästan som YSL camera bag och den har justerbara band =) Tror att den blir perfekt! <3
 
 
Kommentera inlägget här: