Vår Älskade Bugaboo Donkey

I våras bestämde vi oss för att efter sommaren skulle sälja vår syskonvagn. Den skulle få hänga med oss en sommar till. Den har varit helt ovärdelig de gånger vi har varit på semester. Vi har knappt använt vagnen som en syskonvagn under hela året, och knappt förra året heller. Vi tänkte sälja den tidigare, men som sagt... även om vi bara skulle ha använt den en gång som syskonvagn en gång på hela året, så var det värt det! 

När vi åkte till Kolmården förra året hade vi inte klarat oss utan den! I år körde vi den som enkel, men all packning vi hade med oss var den guld värd =) Det är väl det jag kommer sakna med vagnen, att den rymde så mycket och det var så lättillängligt med sidokorgen. Nu har vi bara vår yoyo kvar och en simpel dagisvagn. 
 
Vi la ut annonsen först på Facebook och de flesta ville mest vilja byta till sig vagnen mot en annan och vi är ju intresserade av att ha fler vagnar. Vi la sedan ut den på Blocket och fick svar inom 20 minuter. Paret skrev att de var väldigt intresserade och ville gärna komma när som och köpa den om det kändes bra. 

De var här ikväll och blev så förvånade över att vagnen var i så bra skick. Vi har suffletterna i offwhite och inte en enda fläck =) Den har knappt en enda skråma. Jag har verkligen tagit hand om den väl!

Lite beslutsångst har jag! Jobbigast var väl ändå när vi sålde spjälsängen och vår första åkpåse. Nu är det bara juniorsängarna kvar! Det känns tungt att inse att barnen börjar bli stora <3
 
Kommentera inlägget här: