Comfort-zone

Ni som känner mig vet att jag gillar stabilitet och trygghet! Jag gillar förändringar, samtidigt som jag har svårt för dem. Jag väljer oftast säkra kort och jag undviker gärna hamna i situationer som innebär konsekvenser jag inte vill eller klarar av att hantera. Jag kan tycka att det är jobbigt att gå utanför min comfort-zone, men lite då och då gillar jag att utmana mig själv. 
 
Den här hösten har jag verkligen gått utanför min comfort-zone. Jag har rest utomlands med mina barn, något som jag har varit nojjig över länge.  Jag har rest själv utomlands, något jag aldrig har gjort utan min familj. Jag hittade på flygplatsen och gick inte vilse =) Det är inget skämt, jag har extremt dålig lokalsinne. 

Jag har vågat lite mer gällande färg! Både gällande inredning och med klädval. Vi valde ju en blå soffa i sammet! Ja, sedan har vi ju köpt ett hus! Det var väldigt otippat! Trodde aldrig att vi någonsin skulle köpa ett hus. Även om det inte är friliggande så är det ju faktiskt ett hus =)
 
Det största som jag ändå har gjort för att komma utanför min comfort-zone var att klippa mig! Kort! Jag trivs så enormt bra och känner mig så glad varje dag att jag gjorde det! =)

Testa det här, ni som gillar att knarka trygghet! Det här är superkul!!! =) Rekommenderas verkligen!


Kommentera inlägget här: