Long time no see

Oj, vad veckorna går fort nu! Jag har verkligen inte haft tid till något annat än att ordna med huset. Våra hantverkare blev klara förra veckan och nu har vi avtäckt golven!!! Äntligen! Det är städat och vi har flyttat dit massa med lådor, och packat upp det mesta. 

Det är helt underbart att ha ett stort garage och förråd, som är så sjukt nära huset dessutom, gör att allt blir så mycket smidigare. Nu kan vi förvara det mesta där, istället för att ha allt inne i huset. Nu har vi mycket i lägenheten, för att det är så omständigt att gå hela vägen upp till vinden för att hämta saker. 

Vi har äntlgen fått montera vår nya soffa! Den är så skön och stor! Kommer bli så mysigt att få gosa ner i den. Vi bara längtar nu. Inte många veckor kvar! 

Så himla skönt att det "jobbigaste" är nu fixat. Larmet är fixat och vi kan vara trygga att flytta in saker, trots att vi inte bor där än. Nu är det sånt småpill kvar, sätta upp tavlor, speglar, krokar osv och så behöver vi montera vår stringhylla. Resten av möblerna är redan monterade av våra hantverkare =)

Vi har verkligen varit effektiva i flera veckor nu och nu siktar vi på att flytta så mycket som möjligt innan självaste flyttdagen. I lördags hade vi kalas för Elion. Han har fyllt 5 år nu, kan ni tänka er??!!! =) Så vi försökte hålla lägenheten någorlunda trevlig, men på söndagen försvann det en hel del saker till huset. 

Berättar mer om kalaset i ett annat inlägg =) Han blev så glad över att få ha sitt eget kalas. Jag själv, vet inte riktigt om jag tyckte att det var lika roligt =) Haha... 
 
Lovar att ta en bättre bild! Svårt att få till färgerna =) Men visst ser soffan härlig ut och lilla WIlliam som försvinner lite i den <3
 
Natalia Richardson:

ÅH vilken härlig soffa. Vad köpte ni den?

Kommentera inlägget här: