Danny Saucedo & Grand Hotell

Då kom äntligen den efterlängtade dagen. I fredags var jag och några vänner för att se Dannys show NU. Jag såg ju den med min Prins i våras, men eftersom den var ju så fantastiskt bra vill jag gärna se den igen. 

>En av tjejerna gav som förslag att vi skulle övernatta på hotell. Vi alla har barn och hur ofta får man egentligen lyxa till det?! Tanken att få sträcka på sig och inte ha några ben eller fötter som ska ligga på en, var ju det här givet! Jaaa! Självklart skulle vi bo på hotell! Ingen stress hem och äta frukost i lugn och ro dagen efter! Hur bra skulle inte det bli!! 

Det jag inte trodde att vi hamnade i värsta lyxsviten på Grand Hotell, med säkert 100 kvm och en vy över kungaslottet! Det var så nice och sååå stort! 

Danny var fantastiskt bra den här gången igen och jag skulle lätt kunna se showen en tredje gång =) Och Grand var ju fantastiskt. Vilken service och vilken underbar frukost. Fanns ju hur mycket som helst att välja på. Dessutom var det inte "det vanliga" man brukar få =) Mumma helt enkelt!
 

Detta måste göras igen! =)=)
Det stora rummet
 
Ett av sovrummen! Det går inte att fånga på bild hur stort det är! Man kunde gå igenom alla rummen och det kändes som om rummena aldrig tog slut =)
 
Mitt sovrum som jag delade med Anna 
 
Fanns väl fyra såna på våningen! Ja, det kändes mer eller mindre som en egen våning =)
 
Här hängde vi med lite bubbel, innan vi skulle iväg till showen.
 
Och så glada gänget =)
Kommentera inlägget här: