Snart dags för visning

Är så sjukt nervös! Det är så verkligt nu. Vi ska flytta och sälja vår lägenhet, vår älskade lägenhet. Det var här vi skulle bo tills barnen gick ut mellanstadiet. Men så dök där här huset upp från ingenstans =) Vi har tittat och tittat på hus här på Lidingö, men vill verkligen inte lägga så mycket pengar på ett boende. Det är alldeles för dyrt. Vissa har vi inte ens råd med och då är det ändå med renoveringsbehov. Vi behövde ändå byta förskola, för att slippa åka bil vid lämning och hämtning, så då kunde vi lika gärna titta utanför Lidingö.

Nu kommer vi ha två plan, då pojkarna kan få lite privacy när de tar hem kompisar eller när de är stora nog och inte vill hänga med oss lika mycket. Dessutom kommer det bli så skönt med en tvättstuga. Tänk er lortiga kids från sina fotbollsträningar =) 

Det är klart att det känns jobbigt att lämna Lidingö. Vi trodde faktiskt att vi aldrig skulle lämna ön, men det finns inget som säger att vi inte kommer att komma tillbaka hit  =)

Det här kommer bli så bra och jag längtar verkligen! Det ska bli så otroligt roligt att inreda ett helt nytt hus. Ska bli så mysigt kring jul och få fira det just i ett hus. Jag är ju uppvuxen i hus, så den känslan med hus är lite speciell. 

Många har reagerat på att vi sa att vi aldrig kommer att köpa ett hus. Det vi har sagt är att vi vill ha ett hus, men vill inte underhålla ett. Det måste vara ett nyproducerat, då vi inte vet någonting om hus. Vi vill inte sköta någon gård, vi vill inte behöva måla, fixa, dona och allt sånt som ett hus kan innebära. Vi har ju inte köpt ett friköpt hus, för det vågar vi inte. Detta är ett hus i bostadsrättsform, vilket betyder att det finns en förening som sköter allting. Även om vi är en del av föreningen, är det ändå inte lika läskigt att vara själv. 
 
Nu ska vår fina lägenhet säljas och det är snart dags för visning. Vi har under vår sista semestervecka bara hållit på med alla småfix. Ni får hålla tummarna nu =) Är så himla glad för att vi tog bilderna innan, så slapp vi stressa med det också =)
 
 
Kommentera inlägget här: