Feberfri dag

Idag har jag stannat hemma med Elion. Han fick feber på lördagnatten! De två första dagarna hade han feber, nästan 40 grader, men mådde ändå ok. Han var relativt pigg, åt mat och lekte. Tredje dagen verkade han må bättre, men på torsdag morgon så mådde han inte alls bra och jag åkte in till vårdcentralen med honom. 
 
De kunde inte hitta något fel på honom, men det kändes ändå lite konstigt att han bara hade feber, men inga andra symptom. Han verkade inte ha ont, mer än att han från ena dagen hade ont i halsen och nästa dag i örat, sen i magen osv. Han ville ju ändå äta och lekte. På torsdagen vägrade han äta. Det enda han ville ha var godis och sin Crush. Han drack väldigt mycket. Sänkan var hög, men inga bakterier. 

Vi fick remiss till barnakuten, och var där i många timmar. De trodde att det "bara" var ett virus som höll i sig extra länge och det fanns inget mer de kunde göra, så de skickade hem oss. 

Igår mådde han redan bättre från morgonen och idag är han feberri. Åt som en häst och hade energi. Var bara lite mammig, men så brukar det ju vara =)
 
 
Kommentera inlägget här: