Mitt 2020

Jag trodde att 2020 verkligen skulle bli mitt år. Nu känns det som om hela det året har varit på paus. Trots rådande situation har det ändå varit många fina minnen. Jag har börjat ett nytt jobb. Varit i karantän sedan mars. Har jobbat hemifrån i över ett halvår. Det är helt ok. Livet är mer i balans när man slipper pendla.

Willam har börjat skolan och nu är pojkarna på samma skola, vilket också underlättar vardagen. Han har verkligen sett fram emot att byta skola, då han var så trött på förskolan och var väldigt understimulerad. Fick härda ut framm till sommarenlovet och vi var hemma i nästan sju veckor. Så mycket att bara vara hemma med familjen. 
 
Vi har varit på dagsutflykter och sovit på hotell en natt osv. Det har varit väldigt coronasäkert trots allt, vilket känns bra. Det bästa minnet i sommar var i alla fall äventyrsbanana. Att åka zipline 12 meter upp var väldigt roligt. Är så imponerad över att barnen klarade av att haka fast sig, klättra och åka alldeles själv. 
 
Nu är hösten på ingång och jag börjar jobba varannan vecka hemma och varannan vecka på kontoret. Har investerat i mycket nytt här hemma och ser fram emot en fin höst. 
Börjar bli vår. Tunnare jacka och vita sneakers
 
 
Första vårdagarna och vi tog ut utemöblerna
 
Förbereder inför 6års kalaset. William är så taggad
 
Innan gästerna kommer
 Helt enligt önskelistan, en ny iPad
 
 Glada barn innan kalaset
 
William börjar skolan och så klart ska han ha ett nytt skrivbord. Älskar Stringhyllor, så snyggt!
 
 Äventyrsbanan
 
 Vår älskade Charlotta
 
I nykvarn. Så mysigt hotell. Barnen älskade det! 
 
För några veckor sedan hade vi en skaldjurskväll. Riktigt lyckat med massa gott. 
 
 
 
 
 
Natalia Richardson:

Ser så gott ut. På sista bilden.

Kommentera inlägget här: