Sportlov

Intensiv start på året och så mycket som jag vill prioritera, men vet ni var jag ska få tiden ifrån. Året har i alla fall börjat bra. Hade en lång julledighet där jag bara har varit med familjen. Så skönt! =)
 
Nu har vi varit sportlovslediga och har haft fantastiskt väder. Barnen har trott att det är vår och mer eller mindre vägrar vinterkläder. Vi gjorde det fint ute i trädgården. Sopade bort grus, tog bort lite av den sista isen och barnen var så glada att få cykla. William lärde sig att äntligen starta själv och behöver ingen hjälp längre. Sån frihet! Han är så lycklig och skulle kunna cykla i timmar.  Vi alla längtar till våren! Det här får bli den sista snön innan!
 
Vi har varit hos frisören hela familjen, varit på bio, åkt skidor, badat och myst massor. Barnen var på 3D-bio allra första gången. Vi såg Lego Movie 2. Om jag får säga mitt, så var filmen kass! Se den inte. Totalt waste of money, 1h och 46 min:s sömnpiller. Jag tror jag eventuellt skrattade en gång, men barnen verkade gilla det. Gick sedan till Lego Store och köpte Lego i samma tema. Lego måste vara det bästa som har uppfunnits. Barnen håller sig sysselsatta lääänge. Så impad över att de kan fokusera så länge. De vaknar tidigt, oavsett dag och vi är inte så sugna på att vakna klockan 6 och drar oss gärna lite längre. Barnen går då upp och bygger Lego istället för att titta på sina paddor =)
 
Imorgon börjar vardagen igen! Jag ser fram emot att få gå en tremånaders kurs i service design, som börjar på onsdag! Så himla taggad!!! =)
 
P U S S & K R A M
 Nu kan du cykla själv, åka skidor och åka skridskor och du är bara 4 år =) Så impad över ditt tålamod och viljestyrka!
 
 Lillebrorsan tycker att det är lika spännande att gå till frisören som storebror
 
 
Självklart skulle Elion välja det största paketet i från Lego Movie 2. William valde något helt annat och är nöjd ändå
Kommentera inlägget här: