Underbara Juni

Älskar juni! Det händer alltid så mycket i juni och sommaren har kommit. Vi har hittills hunnit med att vara med på kalas och sista kalaset är nästa vecka. Jag har fyllt år! Det har varit skolavslutningar och vi har firat Sveriges nationaldag och midsommar.
 
Elion slutar förskoleklass och det blev en mycket känslosam skolavslutning. Förskoleklassen hade miniavslutning innan vi vad med hela skolans stora avslutning. Det var som att uppleva min första riktiga skolavslutning igen. Jag grät massor, då jag ville verkligen inte sluta. Älskade verkligen förskolan när jag var liten. 

I höst börjar Elion 1:an och blir 7 år. Tiden går alldeles för fort och jag känner inte riktigt att jag hänger med. Att vara skolmamma är något väldigt nytt. Bara de här två terminerna på förskoleklassen har jag känt en enorm skillnad mot "vanliga" förskolan. Elion blev plötsligt så stor och medveten om sånt som han inte brydde sig om tidigare. Han börjar verkligen blir en stor kille. 
 
Willewonkis är glad att han blir äldst i förskolan. Det är bara han och en till som är i 5årsgänget. Det var 33 barn som gick vidare till förskoleklassen, så det är knappt några barn kvar på förskolan. Vi är glada för att det inte är så stora grupper överlag. 

Haft en mycket mysig födelsedag och firades hemma med min lilla familj. Något annat hann vi inte med, men vi hade det bra och jag fick äta tårta till middag =)
 
I helgen har det firats midsommar hemma hos oss med vänner. Det var mycket lyckat och det var riktigt nice. Sååå mycket mat vi åt! Herrejösses alltså =) =) 

Imorgon börjar barnen på intensivkurs i simning. Två veckors simskola, dagligen! Vi har äntligen hittat en simskola nära oss och det är på en helt ok tid, även om det innebär att vi måste åka hem vid kl 14. Så värt det!!
 
Hoppas ni alla hittills haft en fantastiskt juni månad =)
 
Bildbomb here we go =)
 
 
Födelsedagsoutfit och min födelsedagspresent som jag har tittat på i några veckor
 
 Säg Hej till min "Darley", visst är den helt underbar!!! =)=)
 
Barnen fick klättra på klättervägg första gången och William var så lycklig! 
 
Vår uteplats börjar bli finare och finare för varje vecka! Det har fixats och planterats! Så mysigt!
 
Ponnyrydning för första gången för barnen! Elion ville inte först, då han inte ville förstöra sin frisyr. Efter att han hade tagit av sig hjälmen rättade han till sitt hår direkt. 
 
Glada barn som äntligen ville vara med på en syskonbild
 
Skolavslutninge - stora killen
 
Lika lycklig varje dag 
 
Lät mobilen vara under hela midsommar, men det här måste ju förevigas på bild. Vår klätterapa!! 
Kommentera inlägget här: