Lugna aktiviteter

Jag är så stolt över mina barn! De kan verkligen så mycket och det är så himla roligt att se de utvecklas varje dag. Det är fantastiskt roligt att se hur William ser upp till Elion. Han vill göra precis allting som Elion gör. 
 
Just nu är de i en period där de verkligen är fokuserade. Förutom att lösa Rubiks kub, så är det mycket att lägga pärlplattor och spela spel, framförallt kortspel. Elion och jag tävlar på att lösa Rubisk kub, och han är verkligen så mycket snabbare än mig. Jag har t o m suttit på pendeltåget och övat, haha. Ja, det är seriöst allvar det här, hahaha... 
 
Vändtia är det som är favoriten hos både barnen. Det är relativt enkelt och man behöver inte hålla så många kort i handen (förutom när man måste ta upp en hög förstås). Barnen har fått lära sig om de klädda korten och om vilken ordning de kommer osv. 

Jag är inte så mycket för att härja runt och kicka boll, även om jag gör det med barnen. Det är så skönt efter en intensiv dag på jobbet och bara kunna komma hem och ta det lite lugnt med lugna aktiviteter =)
 
 
Kommentera inlägget här: