LEGO

För några helger sedan bestämde vi tillsammans med barnen att sälja hela deras lekkök/kiosk! Det fantastiska lekköket/kiosken som har varit med så länge. Barnen har verkligen älskat att leka med alla tillbehör. Det har kokats kaffe, serverats macarons, cupcakes, pizza och det har bakats! På senare tid har de knappt varit inne i lilla lekrummet där lekköket/kiosken har stått, förutom när det har kommit vänner på besök. 

Jag la ut allting på Facebook och allt blev sålt väldigt fort. Har några få saker kvar bara =) Med pengarna köpte vi nya möbler för att bygga ett LEGO-rum istället. Barnen, särskilt Elion är ju väldigt intresserad av LEGO. Elion har byggt smålego efter instruktion innan hans en hade fyllt 4 år. Nu bygger han LEGO för äldre barn. Så himla roligt. William har precis börjat intressera sig för att bygga efter instruktion, annars vill han helst bygga som han själv vill. 
 
Vi har fått upp några hyllor och två skåp. Måste kompletteras med hyllor, kanske nåt bord och lite annat. Det byggs så mycket, så vi behöver mer plats! En stringhylla vore toppen. Känns dock att det är det enda vi har,
hahaha.... Vi får se vad vi gör. 
 
Det var 25% rabatt på BR och det slutade med att jag köpte sex paket Lego samt det största paketet av "lösLego" på Legostore. Ska det vara så ska det vara =) William blev så glad över sitt Frost-slott. Samtidigt som han älskar coola och snabba bilar (fordon överlag), älskar han is, rosa, färgglatt och glitter =)

Barnen vill gärna ha allt färgkoordinerat, då de tycker att det är jobbigt att leta efter bitar om allt är i samma låda. Precis som med deras leksaker, så leker de mer med sina saker när allt är sorterat. Fick köpa flera förvarngslådor från Classe. 
 
Så glada och nöjda barn! Elion fyller snart år och har önskat sig ännu mer LEGO =)
 
 
IKEA är verkligen toppen! Bra pris på bra möbler till barn =)
 
 
Kommentera inlägget här: