Willewonka

Familjens solstråle och klätterapa! =) Allså vad vi längtar tills han får börja på parkour eller vad som helst, där han får utmanas ännu mer. 
 
Vi har under en termin testat på gymnastik och jag blir alldeles varm i hjärtat när jag ser honom så glad! Ibland får jag närmare en hjärtattack, när jag ser honom klättra. Han klättrar på allt och är väldigt högt upp oftast. Vilken kontroll han har! Han kunde gå innan han fyllde 1 år och har haft en sån otrolig balans sedan dess. 
 
I helgen var det sista gången för oss, den här terminen! Att se honom hänga på basketkorgen, ribbstolen och hänga högst upp på repet är ju så härligt. Det var så roligt när han var högst upp på repet, så kom det ett annat barn som tog tag i samma rep, beredd att svinga sig över till andra sidan. Jag fick snabbt avbryta, för att han inte såg William däruppe =)
 
Sedan har han sina stunder där han är lugn och fokuserad. Idag har vi byggt LEGO i timmar. Vi måste sätta upp fler hyllor i LEGO-rummet, då det byggs så mycket hela tiden. Elion fyller år snart och sedan är det jul. Jag har köpt sååå mycket LEGO, när det var 25% på BR. Måste ju passa på, då det är så himla dyrt annars. 
 
Nu planeras det verkligen kalas. Har skickat alla inbjudningar och klickat hem alla grejer! Kommer bli så himla bra! =) 
 
 
Kommentera inlägget här: