Time for some update

Det har varit en busy månad! Martin har varit bortrest, jag har varit bortrest och det är mycket på jobbet. För min del har det börjat lugna ner sig något. Älskar var mitt jobb är på väg just nu. Att verkligen få jobba med rådgivning och inte handläggning. Den enorma stressen med att hinna med handläggning och administration, gör att jag får tid att fokusera på rätt saker. 
 
Förutom mitt "ordinarie" arbete, är jag med i olika sidouppdrag. Utmanade mig senast med att hålla en presentation under 1,5h för 8 st UX-designer från Malaysia. Jag är ambassdör från vår avdelning, för det digitala inom bankens verksamethet och har chansen att påverka hur våra system ska byggas. Väldigt roligt! Drömmen är att få göra detta på heltid =)
 
Annars rullar livet på! William är glad på förskolan och Elion vill inte gå hem från förskoleklassen, samtidigt som de älskar att vara hemma och vill inte lämna huset. Livet är underbart sedan vi flyttade hit. Vet inte hur många gånger jag har sagt det, men allt har verkligen blivit så mycket bättre med precis allting. Bara känslan att ha fantastiska grannar och barnen har vänner alldeles i närheten är ovärderligt.
 
Det som händer framöver är att planera Elions kalas! Vi insåg att det inte gick att bjuda 43 barn, eller ens hälften av dem. Vill ju inte exkludera, men det går inte. Har fundeat på att hyra en gympasal och bjuda in alla, men i år kom vi tanken alldeles för sent för att ens kunna planera detta. Dessutom behöver vi säkert hyra in personal, då vi inte har någon annan som kan hjälpa oss. I får får det blli ca sex barn, lika många år som han fyller, så har vi ju inte "exkluderat" på samma sätt. Svår dilemma, men nu har vi bestämt oss. Hoppas inte någon blir ledsen =( Förhoppningsvis inte, då vi endast kommer bjuda de få som Elion verkligen leker med. 
 
Jag har köpt alla julklappar till barnen och födelsedagspresenter! Alla höst- och vinterkläder är inhandlade! Sååå skönt! Nu ska jag fokusera på kalasfix, resten av julhandlandet och julinreda huset i december =)
 
 
Kommentera inlägget här: