Uteplatsinspiration

Det är inte lätt att få till det här med uteplats. Allt som jag vill ha finns inte eller så är det alldeles för dyrt för att jag ska vilja prioritera det. Så himla svårt att få till alla de detaljerna. Har åkt runt på massa ställen och googlat varje kväll och är fortfarande inte helt nöjd. 

Försöker ta en sak i taget. Trädgårdsmöblerna var kanske inte vad jag hade tänkt mig, men funkar absolut och väldigt sköna att sitta i. Prisvärt och vi ryms 10-12 personer om vi vill. Ska bara komplettera med fler stolar. 

Loungesetet som vi har tidigare blev väldigt fjuttigt, men nu har vi möblerat om lite, så det ser mycket mysigare ut och ser större ut. Vi hade kunnat bygga ut med fler moduler, men då har vi köpt en gigantiskt dynbox som tar massa massa plats. Å andra sidan måste vi ha ett bra ställe att ha våra dynor.

Nu har vi även parasoll (evighetsletande) och en utomhusmatta! Hittade inget i krämvit som uppfyllde kriterierna. Foten fick inte blev så stor, det måste tiltas osv.  Det blev i alla fall så mycket mysigare nu. Jag har även beställt hem lite mer inredning och vill verkligen ha färg! Tänker att det kommer bli otroligt mysigt till midsommar, då vi har samlat ihop några vänner hem till oss. 

Jag älskar Flamingo och Åhléns hade 25% rabatt. Kunde ju inte låta bli. Plus att jag fick fri hemleverans på kvällstid =) Perfekt ju!
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: