1 Maj 1

Våren har varit frånvarande i år, men jag hoppas verkligen att vi får lite mer vår innan sommaren kickar igång. Älskar sommaren på alla sätt och vis, men det är ju så himla härligt med vår. Att bara kunna skippa jackan, vara lite mer klädd utan att svettas ihjäl =)

Vi har haft några intensiva veckor med att dona med huset. Prinsen har varit duktig som har krattat, klippt, rensat och donat massor för att vi ska få en grön och fin gräsmatta. Vi har planer på hur vi ska plantera vår slänt. Älskar vår slänt, som kommer kännas så mysigt att ha när den börjar få lite mer grönt. Jag har planterat blommor för första gången! YAY! Visst har jag blivit huslig, hehe...

Sedan har vi köpt utemöbler! Så svårt det var. Hittade inget som jag tyckte om och jag känner mig verkligen supersnål när det kommer till sånt. Trots att vi valde en billigare kedja, blev det ändå väldigt dyrt. Nåväl, hoppas att det här blir bra i alla fall några år tills vi har boat in oss lite mer. 

Vi har fortfarande inga lampor på vissa ställen i huset och det saknas möbler här och där. Sånt får ta sin tid, då jag orkar inte stressköpa något. Utemöbler var dock akut, då vi gärna vill sitta ute och äta nu när vi äntligen kan göra det! 

Barnen trivs verkligen jättebra här! De vill leka ute och har hittat kompisar samt trivs superbra med grannarna och deras barn. Det är så härligt att se! 

Förra veckan hade William sin dansavslutning och fick sitt livs första medalj som han är väldigt stolt över! Så himla roligt att se hur han har lärt sig alla danssteg och hur roligt han har det. Förra terminen var det jag och han som gick på danskurs. I år var det pappa Prins som fick vara med honom =)

Elion fortsätter på sin tennis och verkar gilla det. Jag fick hjärnsläpp i söndag och tog med fel träningspåse till honom. Han fick Williams lilla rack och inga skor. Han totalt bröt ihop (åkte med Prinsen) och jag fick så dåligt samvete. När han kom hem sa han att det gick bra ändå och jag bad så mycket om ursäkt och kramade honom massor!
 


Kommentera inlägget här: