Throwback

Hittade den här bilden! William var bara några månader och det var väl i mars-april. Det var väldigt fint väder och solen värmde underbart. Vi var på väg till Hammarbyhöjden för att leta efter Adidas-outlet-butiken. William blev hungrig och vad gör man?! Fanns knappt något fik eller något annat i närheten. Jag fick sätta mig utanför en stängd butik och amma. 

Tänk så längesen det här var! Elion var 2 år och William var en bebis. Snart börjar Elion förskoleklass! Mina små växer upp alldeles för fort tycker jag. Snart vill de väl hänga med sina kompisar istället. Btw, har det redan börjat =)
 
Barnen trivs så bra på sin nya förskola. William har hittat sin bästis, Emma. De leker varje dag och är tillsammnas hela dagarna. Så himla gulligt att se. Elion verkar också har hittat kompisar han gillar. Många bor bara gångavstånd från oss och det har underlättat vid playdates. Det var så svårt med att få kontinuitet på playdates när vi bodde på Lidingö. Kommer bli ännu enklare när vädret blir bättre =)
 
 
 
Kommentera inlägget här: