William 4 år

Min Älskade William fyllde 4 år idag! Vilken fantastisk dag det har varit! Många fina vänner som kom och firade vår lilla Buddha. Så glad och lycklig han var idag. Vi hade kalas med Flamingo-tema. Hans grupp på förskolan heter ju Flamingogruppen =)

>William hade beställt sin favorittårta Prinsesstårta och till det bjöds det på massa frukt samt en ahlgrensbilarpannacotta =) Mumma! Läskande med frukt, då det var riktigt varmt igår. 

Tänk att han är fyra år! Tiden går alldeles för fort och jag hinner inte med. Ibland vill man bara stanna tiden. Han är ju så himla gosig fortfarande och vill kramas och pussas hela tiden. Har så svårt att tänka att den här lilla killen ska flytta hemifrån... wäää!! Vill inte ens tänka på det!
 
Grattis på födelsedagen! Mamma och Pappa Älskar Dig!
 
  Här var William bara några månader gammal <3
 
 
 Förra årets midsommar! Tänk vilken skillnad på bara ett år =)
 
 Fina vänner som bor "just around the corner"
 
Elion har gjort en riskanalys innan vi skulle slå på Pinatan och hans slutsats var att ha på sig hjälm. Det behövdes verkligen, då barnen slog hejvilt omkring sig 
 
Flamingon på favvortårtan
 
Vår väldigt mysiga loungedel 
 
På morgonen när han skulle öppna sina födelsedagspresnter! Lycklig som fick både Jackson Storm och mycket annat som stod på önskelistan
 
Lego Yay
 
Ett försök till att fota dukningen! =)
 
Ännu fler flamingon =)
 
 Blåser upp ballonger när heliumet tog slut...
 
Innan godsaker serverades =)
Kommentera inlägget här: