Sommar 2018

Vilken sommar! Så skönt att bara umgås med familjen, att jag mer eller mindre har checkat ut från sociala medier =) Tänk att vi har haft tropiskt värme sedan maj. Nästan som att vara utomlands. Däremot är jag lite skeptisk till den här värmen och hur den påverkar vår planet... 

>Det är vår första sommar i huset och det har varit så härligt att bara kunna gå ut, fast man är hemma. Det är inte längre några "stora" projekt att ta sig ut som det har varit tidigare. Nu behöver man inte packa med sig massa saker för att gå ut. Barnen har verkligen känt friheten att kunna springa runt på gården och det har varit så rolig med alla grannkompisar.

Den här sommaren hade vi bestämt oss för att ta det lugnt, träffa nära och kära och bara va! Vi har varit på Kolmården, träffat vår andra familj i Kalmar, hälsat på Prinsens kusin och familj i Örebro samt hängt några sköna dagar hos mina föräldrar i Flen. Precis lagom och precis vad vi orkar, då det har varit rätt jobbigt att resa runt med bil fram och tillbaka. 

Elion har lärt sig cykla den här sommaren och William kan cykla på två hjul, men får vänta lite till. Tills han inte cyklar runt som en dåre och glömmer bort trafiken. En klätterapa är han också. Det klättras och klättras Synd att parkourkursen inte finns för yngre barn än 7 år. Vi satsar på gymnastik tills vidare. 

Kolmården var väldigt varmt, men det var delvis molnigt! Tur det! Annars hade vi inte orkat alls. Vår Charlotta fick följa med och det var så mysigt att ha med henne. Roligt att kunna göra någonting tillsammans. Vi är så tacksamma för att hon finns i våra liv <3 Livet är hela tiden en balansgång och jag tycker att vi har hållit balansen väldigt bra. Jobbar varken för mycket eller för lite och har mycket tid till barnen. Det är inte så enkelt som det låter. Vi har våra utmaningar! Däremot känner jag att våra 4,5 års tids föräldraledighet har gjort en fantastisk bra grund för barnen.

Vi har som sagt varit i Kalmar och det är alltid så mysigt att träffa LillZ och hon och pojkarna hade det verkligen bra tillsammans. Saknar henne redan och hoppas att vi snart ses igen! <3

I Örebro hälsade vi på Prinsens kusin, som vi inte har sett på några år. Vi firade midsommar ihop tillsammans med alla kusinerna, men det var innan Elion föddes som vi hälsade på sist. Det blev en kort visit, men roligt att ses! Det var ju faktiskt i Örebro som jag och min Prins träffades för första gången =)

Sen har vi haft det lugnt hos mamma och pappa. Barnen älskar ju sina morföräldrar och avgudar sin morfar. Följer honom överallt och de är riktiga bundisar, vilket är härligt att se. Det är magiskt att se de springa runt i mitt barndomshem och att kunna visa vart jag gick i skolan osv.

Nu har vi två veckor kvar av semestern och vi kommer göra små utflykter hemma i Stockholm! Det ska bli skönt att bli höst igen, Elion ska börja förskoleklass! Yikes! Vi har köpt honom ett skrivbord till honom och han känner sig såå stor. Han sitter med sin räknebok och räknar, pysslar och grejjar =) Min stora kille blir bara större och större ju...

Hoppas ni alla har haft en minst lika fin sommar som vi har haft det! Nu ska vi njuta sista två veckorna och sen kickar vi igång hösten =) 
William var stor nog att få åka Skalmans bilar helt själv =)
 
Det blev väldigt många glassar under bilresorna! Så varmt!
 
Vår klätterapa som bara måste klättra på allt! 
 
Blev firad i efterskott av sin faster med familj
 
Mosters Älskade LillZ <3 
 
Det var skönt att det inte var så mycket folk på Kolmården! Knappt några köer och vi åkte karusellerna om och om igen!
 
 
Obligatoriska kramen!
 
Jag och min kärlek! Här i Örebro träffades vi för 14 år sedan! Det var dagen en inflyttningsfest av gemensamma vänner. Eftersom vi var långväga gäster, stannade vi över natten. Här bakom gick vi hand i hand till Burger King tillsammans. Så mycket känslor, så mycket pirr! Så sjukt jobbigt, jag som inte vågade hoppas på att han skulle ringa mig. Här står vi idag, gifta och har två underbara pojkar tillsammans <3 
 
Kommentera inlägget här: