Mall of Scandinavia

Idag har vi varit på Mall of Scandinavia. Flydde från värmen till lite nice AC. Haft en mysig dag hela famijen. Shoppat på mina absoluta två favoritbutiker på MOS, Jackie och COS =) Verkligen de bästa! =)

Längtar faktiskt lite till min nya höstgarderob. Har verkligen inte gjort några impulsköp, utan valt varje plagg med omsorg. Funderar på att jag skulle klara mig i en kapsel-garderob under hösten. Det är mycket bas och en del nyckelplagg som har inhandlats! Tror faktiskt att jag skulle klara mig på en sån. Sedan har jag inspirerats av Maria Kondo och verkligen rensat de plagg som inte "glittrar" =) 

Jag har plagg som jag inte har använt på jättelänge, men tänker "den kanske kommer till användning", "när jag går ner i vikt", "den kostade ju så mycket" eller så är det mest för att jag är sentimental. Den sentimentala delen är svår, så jag har gjort en låda där jag har stoppat ned sånt som jag vill ha som minne. Kläder som inte gör mig glad, egentligen, de har jag packat ned för att sälja vidare eller skänkas. Vilken befrielse det har varit! Sån otrolig skön känsla!!! 

Får visa er innehållet snart =) Så nöjd =)
Kommentera inlägget här: