C H A N E L

I höst ser jag fram emot make up med färger som nude, aprikos, rosa och roströd. Jag har ju tagit bort mina fransar och just nu hinner jag inte göra dem så ofta som jag har gjort tidigare. Tog bort de innan sommaren och blev överraskad att mina egna fransar var i väldigt bra skick trots allts. Ingen större skillnad på innan jag började med fransarna! Linda på Chic Clinic var verkligen fantastisk bra!

Jag byter hudvårdserie cirka varannat år för att det är roligt att testa, men just för att kroppen verkar vänja sig vid allt jag köper och efter ett tag så tappar cremerna sin verkan. Nu testar jag Chanel. Jag är väldigt kräsen och min hy är lite knepig. Det mesta vill inte sjunka in och mycket doftar alldeles för mycket. Har testat t ex Dermalogica, men det var bara en cleanser som funkade!

Hittills har jag varit väldigt nöjd med Chanel. De öppnade sin Beauty-butik på Mäster Samuelsgatan förra hösten. De gav mig massor med prover och jag testade i några veckor. Fastnade för en dagcreme som inte doftade någonting alls och den sjönk in riktigt bra, samt att jag kände mig återfuktad. Det bästa med den är att det är en pumpflaska. Jag orkar inte med spatlar och grejer. Det ska ju vara enkelt! =) 

Nu hade min första flaska tagit slut och det var dags för att köpa en ny och i samband med detta köpte jag en ny ögonskugga. Jag måste erkänna, att jag faktiskt bara har köpt ögonskuggor från Make up Store och MAC. Någon gång har jag väl testat från Isa dora, Dior och några andra från Glossybox. Tycker att MUS och MAC är verkligen super, men det är ju ändå lite spännande att testa något nytt. 

Fick prova deras cremeögonskugga och jag blev helt förälskad! Det var så enkelt att applicera och blev sån fin lyster. Har testat hemma och trots hög värme och luftfuktighet har inget smetats ut, blivit flammigt eller blivit ränder som det kan bli när svettas. Så nöjd med köpet!

Rekommnederar verkligen Chanel-butiken. Superbra service! =) 
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: