Tory Burch

Snart är det vår och jag ser fram emot att mina vårigare väskor, bland annat min älskade LV Croisette som jag köpte förra året!. Det här är mitt nya tillskott! =) HIttade den för halva priset på Nathalie Schuterman och slog till direkt. Sålde min andra Tory Burch för ett väldigt pris! 
 
Jag är dock fortfarande på jakt efter en väska. Jag vet precis hur jag vill ha den, men det är så himla svårt. Har tittat på väskor i månader nu och har inte lyckats hitta någon jag vill ha. Kate Spade hade en jättesnygg, men den var inte så praktisk trots allt. Prada och LV har jag sett några jag gillar, men ingen som har känt YAY! Tror att jag vill ha en fusion av två stycken jag tyckte mest om. 
 
Tills vidare fyller min nya Tory funktionen för en vardagsväska, bara det att jag inte kan ha mycket saker i den och jag får inte plats med någon dator samt att den inte har några "fötter". För att ha köpt den för halva priset, så gjorde det inte så mycket att den inte var perfekt! =) Ärligt talat, så köpte jag den först på ordinariepris på Zalanda och skickade tillbaka den, för under tiden hittade jag just denna på Shutermans! =) Vilket kap va?! =)
 
 
Kommentera inlägget här: