14-årsdagen! <3

Igår firade jag och min Prins vår 14årsdag! Vi träffades 2004, den 27 mars, men det var den 7 april som vi officielt blev ett par. 

Charlotta tog hand om barnen igår och vi gick hemifrån redan efter lunch. Strosade på stan, fikade och landade sedan på Sushi Sho. De har två stjärnor i Michelin-guiden och vi blev väldigt nyfikna. Det skulle bli sushi på äkta japanskt vis. 

Ja, det var verkligen annorlunda. Vi blev serverade 15 serveringar och åt havsabborre, åttaarmad bläckfisk som varit kokad i över 6 timmar. Det var väldigt fina råvaror och väldigt gott! Vi blev serverade direkt av kocken (han har varit med i Kockarnas kamp och bara för det har jag totalt glömt bort namnet, haha). Det var ett roligt att sätt att bli serverad på och de pratade om maten, visade upp fiskarna och man såg hur de lagade maten framför oss. Riktigt coolt. Däremot tyckte jag att det var jobbigt att man bara fick äta en fisk en gång. Jag hade kunnat äta flera styckna av samma sushibit!! 

Trots att vi hade tagit det rätt lugnt, var vi väldigt trötta efter maten och åkte hem igen. Det var mysigt att gosa ihop i soffan och titta på vår kära Blacklist. Kanske inte den mest romantiska avslutningen på kvällen, men för oss var det helt underbart att bara få ligga ner, mysa och gosa. 

Idag har vi varit hos "grannen" (100 m från oss), som bjöd oss på lunch! Riktigt roligt. Deras barn går på samma förskola som våra barn. Elion blev inspirerad över att hans kompis kunde cykla på en tvåhjuling. Vi hade precis tagit fram cyklarna och insåg att förra årets cykel och hjälm var alldeles för små. Efter lunchen åkte vi direkt till Cykloteket för att köpa en ny cykel och hjälm till Elion. Måste verkligen credda Cykloteket! De har LIVSTIDSGARANTI!!! Sedan köper de tillbaka cyklen upp till 50% av värdet, när man köper en ny cykel hos dem och service ingår! Nu ska det cyklas!

Ja, jag vet att jag har varit frånvarande på bloggen, men som vanligt. Det är mycket på en gång. Jag har i några veckor pluggat på en licensiering som jag nu har klarat och kan lägga det bakom mig. Fick lite panik, då jag måste ha licensen klar innan 30 april. Check! =)

HOppas ni alla har haft en trevlig helg! Vi hörs förhoppningsvis snart igen! K R A M K R A M
 
 
Kommentera inlägget här: