Sakta går det framåt med inredningsplanerna

Snart åker vi till huset igen, för att kolla hur färgerna blir i respektive rum. Jag tror att vi har besämt oss för sovrummet, vardagsrummet, lekrummet samt klädkammaren. Nu hoppas jag att det blir lika snyggt i huset, när ljuset faller på.

Vi har även bestämt oss för vilka garderober vi ska ha. Min kära Prins har skissat och skissat. Vi var lite inne på att ha gråa garderober, men nu tror vi att vitt ändå blir mest användbart. Svårt att tröttna på vita garderober!  Det ljusare upp rummet lite =) Rummet är inte så stort, så det kommer troligtvis se ut som på bilden Dock känns det tillträckligt för oss båda. Dessutom har vi bra med förvaring resten av huset. Självklart får man inte nog av förvaring! =)

Barnens sovrum är nog det enda rummet som känns klart och vårt sovrum. Resten av huset är lite oklart. Vi måste nog bo in oss lite mer för att veta vad vi vill ha för inredningsdetaljer. Roligt att det är ett levande projekt, så har jag något och pyssla med =) Däremot vill jag ha väggarna klara och de primära möblerna klara. 

Idag har vi till exempel inbyggda garderober i hallen, så vi har ju inga direkta hallmöbler mer än ett skoskåp. Det får tyvärr inte följa med, då det inte finns plats för det. Istället ska vi börja med IKEAS serie Evarli. Eventuellt platsbygger vi något senare.
 
Åh vad jag längtar tills vi får nycklarna på riktigt och kan flytta in! 
 

 
Googlad bild =)
Kommentera inlägget här: