Saint Laurent Camera bag

Jag är sååå sååå sååå sugen på en väska från Saint Laurent. Jag har spanat in deras bloger bag, men inser att bandet kommer vara otroligt långt och väskan kommer att hamna fel på mig. Bandet gick inte heller att justera. Nu har jag hittat deras Camera bag och tycker att den faktiskt är bättre. Lite större och justerabara band.

Jag har ju ingen miniväska. Tänkte ha den som partyväska, även om jag inte festar eller så. De få gånger som jag är ute, eller blir bjuden på festlgheter så har jag ingen bra väska. En liten praktisk, som rymmer det viktigaste. 

Har tittat på Guccis disco bag och den är ju ett alternativ annars, men tycker att Saint Laurents camera bag är så himla chic och classy. 

Tory Burch hade en liknaden, men jag var inte så förtjust i bandet och just den hade jag velat ha i en annan färg. Sedan vill jag ha en top handle med strap, men där är jag så himla kräsen. Krav nummer ett är att den inte får vara för tung.

Åker till Barceolona i höst och då ska jag få klämma och känna på en Camera Bag, så får vi se vad jag kommer hem med. OM jag kommer hem med något! =)
 
 
Kommentera inlägget här: