Börjar bli så verkligt...

Tittar på alla bilder från huset och längtar verkligen! Ser fram emot att diska och samtidigt titta ut genom fönstret för att se kidsen leka där ute =) 
 
Jag vet egentligen inte om vår vardag kommer se så annorlunda ut bara för att vi har flyttat till ett hus. Däremot tror jag att mycket kommer bli så mycket enklare. Bara att få slippa bråka om vem som ska trycka på hissknappen varje morgon, eller slippa åka hiss överhuvudtaget!!! Jag längtar efter att ha en egen tvättstuga och att inte längre behöva sitta "mitt i " köket. Även om jag älskar planlösningen här hemma, så kommer det bli väldigt skönt att ha en separat matsalsdel bredvid självaste köket. Vissa dagar känns vårt stora matbord i vägen. Barnen vill gärna hjälpa till och laga mat och det blir så trångt när matbordet står nära. 

Det ska bli så skönt med all förvaring vi kommer att få! Att få två stora badrum med bra förvaring kommer kännas så himla skönt! 
 
Jag hoppas på att vi kommer att trivas allihopa och att det kommer att fungera bra med ett tvåplanshus, i ett helt nytt område som inte är vår trygga Lidingö. 
 
Kanske skulle jag ändå tycka att det är roligt att diska, när det finns ett trevligt fönster precis vid diskhon =)
Älskar att trappan är så bred med breda trappsteg. Den är placerad
 optimalt i huset. Tar minst plats =) Så bra att de verkligen har tänkt till med att optimera planlösningen. 
Kommentera inlägget här: