Behöver mer tid

Veckorna går i ilfart och vi har så mycket på agendan och hinner knappt med. Det här med att planera inför tillträdet har tagit så mycket av vår tid. Nu har vi i alla fall äntligen kommit överens om garderoben. Vi var först överens om vilken leverantör och hur garderoberna skulle se ut i vår nya klädkammare, men sen började vi fundera på om vi ändå skulle ha IKEA ändå. Måtten är inte optimala, men det skulle vara så enkelt och ingen leveranstid. Dessutom både billigare och inredningen är väldigt bra. 

Fast sedan tyckte vi ändå att måtten ändå var avgörande. Varenda centimer var viktig, och nu har vi gjort en beställning hos samma leverantör som vi har till vår platsbyggda garderob som vi har idag. Det känns ju så mycket lyxigare och vi får precis som vi vill ha. Varje centimer, låda, och sektion är byggda efter våra önskemål =)
 
Vi ska även bygga ut köksskåpen och har kontaktat Ballingslöv och förhoppningsvis blir det klart innan vi flyttar in på riktigt. Sedan är det bara tvättstugan som ska byggas klart. Bara och bara. Det här har tagit så mycket tid. Vilken tur att vi inte byggde ett hus från grunden. Alla dessa val gör oss helt snurriga =)
 
Förutom husplanering har barnen haft sina aktiviteter på söndagar. Elion har fotboll på förmiddagen och tennis på eftermiddagen. På söndagar hinner vi eventuellt storhandla och laga storkok =) Blir inte så mycket tid kvar på helgerna med andra ord. På lördagarna åker vi till färghandeln och kollar på färg och tapeter, åker iväg och tittar på inredning (förvaring). 
 
Snart får vi nycklarna och det kommer bli så bra =)
 
Kommentera inlägget här: